HTML

Hab nélkül legyen kedves!

A sütik nagy része habmentes. A hab fokozása az egyébként is finomnak vagy lenyelhetővé tevése a száraz, íztelen falatnak. Egy kád, fürdőkád, csurig vízzel, teli habbal! Ah! Az érzéki illat miatt vagy a a tiszta víz és mocskos test eltakarása végett. Sörhab csak tökéletes aránytalanságban, igazán semmis mennyiségben a sörhöz képest!

Friss topikok

  • TobiaTeodora: jahhh...:-) (2011.09.06. 17:52) A birodalom visszanyal
  • stringo4: És mikor öregszik bele az ember lánya és fia az otthontalálkozunkba? ;) És mikor írsz az első napo... (2010.05.31. 22:59) Találkozási csomópontok
  • TobiaTeodora: @Vidorka: :-)))))))) (2010.05.26. 10:26) Tántiiii
  • stringo4: Látom, az ártatlan tréfám mély nyomot hagyott az önérzeteden! :--P (2009.10.06. 17:31) Boldog Szeptembert mindenkinek!
  • stringo4: Woow, a rendszerbe integrált tökéletesség, mint az emberi természettel össze nem férő jelenség - a... (2009.10.06. 17:28) Új nap

Én el sem tudom képzelni, mi bajunk volt a hétvégén. De valami biztosan volt. Vagy a családi túlhatás vagy a takarítás túlkapás...ah...de nem is igazán akarom elemezni.

Csak az a buta szám járt a fejemben, amiben azt éneklik, hogy egyszer minden fontosabb lesz nálunk, márpedig azt nem akarom. Egész valószínű, hogy egyikünk sem akarja, de érezzük, hogy ez zajlik és talán emiatt vagyunk olyan borzalmasan türelmetlenek egymással.

Egyébként meg én nem is akarok itt lenni. Ha tehetném és egyébként tehetném, csak saját korlátjaim fognak vissza, Ázsiát járnám és írnék, járnám a világot és csodákban gyönyörködnék nap,mint nap.

Persze mindez csak akkor lenne jó,ha együtt tehetnénk. De együtt nem lehet, mert egyikünknek ez nem felelne így meg.

Senki nem mondta, hogy ennyire nehéz lesz ekkora kompromisszumot kötni az élettel...senki, soha, sehol.

Címkék: férjem lélek tüsszentés sárkányreptetés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://habosoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr622676653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása