HTML

Hab nélkül legyen kedves!

A sütik nagy része habmentes. A hab fokozása az egyébként is finomnak vagy lenyelhetővé tevése a száraz, íztelen falatnak. Egy kád, fürdőkád, csurig vízzel, teli habbal! Ah! Az érzéki illat miatt vagy a a tiszta víz és mocskos test eltakarása végett. Sörhab csak tökéletes aránytalanságban, igazán semmis mennyiségben a sörhöz képest!

Friss topikok

  • TobiaTeodora: jahhh...:-) (2011.09.06. 17:52) A birodalom visszanyal
  • stringo4: És mikor öregszik bele az ember lánya és fia az otthontalálkozunkba? ;) És mikor írsz az első napo... (2010.05.31. 22:59) Találkozási csomópontok
  • TobiaTeodora: @Vidorka: :-)))))))) (2010.05.26. 10:26) Tántiiii
  • stringo4: Látom, az ártatlan tréfám mély nyomot hagyott az önérzeteden! :--P (2009.10.06. 17:31) Boldog Szeptembert mindenkinek!
  • stringo4: Woow, a rendszerbe integrált tökéletesség, mint az emberi természettel össze nem férő jelenség - a... (2009.10.06. 17:28) Új nap

Tegnap volt elseje. Szeptember első napja. Még számban érzem a szavak ízét, amit majd elhadarok az iskolában, mikor a nyáriszünet után újra látom pajtásaimat matrózblúzban, rakott szoknyában. Érzem, ahogy kinyitom az új tankönyveket és az új forgatatlan lapok megsebzik ujjbegyemet. Valami új ismét kezdetét veszi. A csodás világ újabb bugyrai tárulnak majd fel előttem, az újdonság áradat örömtáncot ejt le gerincemen. Becsukom a szememet és egy pillanat alatt felszínre tör az összes iskolakezdés emlékének öröme. Tiszta ellenörzővel kihegyezett ceruzákkal, teljes téglatest radírral, frissen mosott hátizsákkal, újgumi szagú tornacipővel és sárgán hulló falevelekkel.

Láttam reggel a szerencséseket ünneplőben menni és már délben gyűrött ingben jönni. Láttam a kajla mozdulatokat, a ránctalaln, örömteli arcokat ahogy megtöltik energiájukkal az elpunnyadt, nyárba süppedt relaxáló mediterrán Budapestet.Csodás volt.

Este Péterrel a fogorvos után borozgattunk egy helyen és végre nem volt idegen a város. Otthon voltam és végre túlléptem savanyú önmagamon, s végre Péterem kegyetlenül, átgondolás és megfontolás nélkül vágott át a palánkon. Reszkess Szerelmem ez csak egy csata volt a háború most kezdődik!;-)Kimonfordírozom, hogy sétáltatlak be a zsákutcámba, meglásd!

Az élet néha olyan gyönyörű, hogy sírva kell fakadnom!

Címkék: férjem habarcs sárkányreptetés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://habosoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr911355163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stringo4 2009.10.06. 17:31:01

Látom, az ártatlan tréfám mély nyomot hagyott az önérzeteden! :--P
süti beállítások módosítása