HTML

Hab nélkül legyen kedves!

A sütik nagy része habmentes. A hab fokozása az egyébként is finomnak vagy lenyelhetővé tevése a száraz, íztelen falatnak. Egy kád, fürdőkád, csurig vízzel, teli habbal! Ah! Az érzéki illat miatt vagy a a tiszta víz és mocskos test eltakarása végett. Sörhab csak tökéletes aránytalanságban, igazán semmis mennyiségben a sörhöz képest!

Friss topikok

  • TobiaTeodora: jahhh...:-) (2011.09.06. 17:52) A birodalom visszanyal
  • stringo4: És mikor öregszik bele az ember lánya és fia az otthontalálkozunkba? ;) És mikor írsz az első napo... (2010.05.31. 22:59) Találkozási csomópontok
  • TobiaTeodora: @Vidorka: :-)))))))) (2010.05.26. 10:26) Tántiiii
  • stringo4: Látom, az ártatlan tréfám mély nyomot hagyott az önérzeteden! :--P (2009.10.06. 17:31) Boldog Szeptembert mindenkinek!
  • stringo4: Woow, a rendszerbe integrált tökéletesség, mint az emberi természettel össze nem férő jelenség - a... (2009.10.06. 17:28) Új nap

Az írás hatalma kihat az egész életemre. Nem hagy aludni, ahogy a meleg sem. Jól esett a tegnapi vihar, jól bizony. A mai is. A holnapi is jól fog.

Enyhe visszaesés érzékelhető az életvitelemben. Nem is tudom, mihez kössem. Jó úton haladtam már, aztán a Rio előtt egyik szombati hajnalon kénytelen voltam az úttestre kerekezni, mert az emberek és taxik elfoglalták a bicikliutat. Aztán paff, ennyi volt. Bekövetkezett a legnagyobb félelmem. Egy autó hátsóajtaja vágódott combomba, kétszer. Mert ugye ami elsőre nem nyílik, az másodikra nagyobb erővel fog. Sajnos ez visszavetette életigenlő, optimista hozzáállásomat. Nem örökre, nem ugyanarra szintre. De rossz szembesülni a kivédhetetlen véletlen lehetőségének bekövetkezésével.

Történt még, hogy jelentkeztem a hadmérnöki iskolában doktori képzésre. Pontosabban elindítottam a jelentkezés folyamatát. Először úgy jöttem ki, hogy Te jó ég,mennyi eszement, igazán buta embert hord hátán a Hungária körút. Aztán elért a felszabadító érzés: ha ez így lehetséges, akkor semmi sem lehetetlen, akkor nekem simán sikerülni fog és még jól is csinálhatom, saját értékeim szerint jól. Persze,aki korpa közé keveredik... Nah de nem lesz itt kavarodás! Ugye. Nah azért.

Mostanság mintha visszaszagolna a múlt, így vagy úgy. Valami nagy változás közeleg, tudnám melyik irányból. Családi barátaim élete, mint felbolydult hangyaboly, csak kapkodom a fejemet, szóhoz sem jutok, legalább jelentkezem: itt vagyok,segítek, már ha a hallgatás segítség. Igazi véleményt már rég nem formáltam szemtől-szembe. Hiányzik.

A csajjal meglátogattuk volt irodalom tanárnőnket. Furcsa volt. Tömény volt, jó is volt, sajnálat keltő is volt. Szántam az egyedül élő tanárunkat, aki még mindig csupa élet és folyamatos erős vélemény, kritika és ítélet, ám közben állandóan az járt az eszembe, hogy korlátolt, rövid látó. Persze ez mind a magányos életnek tudható be, ami ennyire megkeményíti az embert. Kamaszos kiállhatatlansága továbbra is tetszett. Közben meg úgy tűnt, hogy a csaj meg elveszett, bár igyekszik kapaszkodni saját kezével felcsavarozott kapaszkodókba.

A szabadság-híd közepéről naplementét bámulni még mindig királyság, élet császárság, birodalmi.

Végre találtam egy farmert, ami jól áll, amennyiben fogyok 5-10 kilót. Semmiség. Még csak két éve próbálkozom erősen, nulla eredménnyel. Wiire fel!

Címkék: habarcs

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://habosoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr213084324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása