HTML

Hab nélkül legyen kedves!

A sütik nagy része habmentes. A hab fokozása az egyébként is finomnak vagy lenyelhetővé tevése a száraz, íztelen falatnak. Egy kád, fürdőkád, csurig vízzel, teli habbal! Ah! Az érzéki illat miatt vagy a a tiszta víz és mocskos test eltakarása végett. Sörhab csak tökéletes aránytalanságban, igazán semmis mennyiségben a sörhöz képest!

Friss topikok

  • TobiaTeodora: jahhh...:-) (2011.09.06. 17:52) A birodalom visszanyal
  • stringo4: És mikor öregszik bele az ember lánya és fia az otthontalálkozunkba? ;) És mikor írsz az első napo... (2010.05.31. 22:59) Találkozási csomópontok
  • TobiaTeodora: @Vidorka: :-)))))))) (2010.05.26. 10:26) Tántiiii
  • stringo4: Látom, az ártatlan tréfám mély nyomot hagyott az önérzeteden! :--P (2009.10.06. 17:31) Boldog Szeptembert mindenkinek!
  • stringo4: Woow, a rendszerbe integrált tökéletesség, mint az emberi természettel össze nem férő jelenség - a... (2009.10.06. 17:28) Új nap

Éjjelent egy teljesen más világban élek. Az álomvilágomban. Amikor igazán jót álmodok, mindig ugyanoda térek vissza. Ott megvan a saját Thaiföldöm, ami teljesen másképp néz ki, mint a valóságban, mégis tudom, hogy ott járok. Ott is csodálatos és szép színes a homok. Aztán van az a másik hely, aminek nincs neve, nincs országhoz kötve, az én saját álom paradicsomom. Sokat járok ott, egyre többet. Mindig más történik. A legtöbbször a Férjemmel megyek el vagy egyedül, csak nagyon ritkán vittem oda mást és azoknak az embereknek az arca is hamar elhalványodott. Szeretek ott lenni. Nem keresem, nem gondolom, amikor lehunyom a szememet, hogy mindjárt ott lehetek, nem gondolom, hogy ott kéne lennem és nem gondolok semmit sem. Egyszerűen csak oda érek, ott vagyok. Elég sokszor. Az út fel a hegyekbe a miskolc-tapolcai házunk utcájának végéből indul. Eltekeredik, följebb csal, burjánzó erdő vesz körül és a panoráma csodálatos, már csak föld út van és a sűrű erdőből dzsungel lesz. Magas páratartalom, mindenfelé zubogó vízesések. Aztán elérek vagy Férjemmel elérünk arra az egy helyre, ami az enyém, ahol leülök, ahol megállok és a saját idillemben érzem magamat. Sziklák szúrják ki a dzsungel sűrűjét és türkiz víz omlik még türkizebb tóba alá. Nem igazán nagy. Inkább kuckó a dzsungelben. Csodálatos. Órákig tudom nézni. Nem érzek félelmet, nem érzek bajt szimatolni a környéken. Bámulom a kristálytiszta vízcseppek hullását. Legtöbbször meg sem érintem, csak nézem, csak érzem a hely atmoszféráját és egyszerűen csak kisimul minden ránc, nincs többé aggodalom, sem irigység, sem másokon gondolkodás. Mindössze én vagyok a világomban, az enyémbe, ahova a Férjem nyert még igazi bebocsátást.

Címkék: utazás házasság férjem lélek tüsszentés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://habosoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr523189856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása