HTML

Hab nélkül legyen kedves!

A sütik nagy része habmentes. A hab fokozása az egyébként is finomnak vagy lenyelhetővé tevése a száraz, íztelen falatnak. Egy kád, fürdőkád, csurig vízzel, teli habbal! Ah! Az érzéki illat miatt vagy a a tiszta víz és mocskos test eltakarása végett. Sörhab csak tökéletes aránytalanságban, igazán semmis mennyiségben a sörhöz képest!

Friss topikok

  • TobiaTeodora: jahhh...:-) (2011.09.06. 17:52) A birodalom visszanyal
  • stringo4: És mikor öregszik bele az ember lánya és fia az otthontalálkozunkba? ;) És mikor írsz az első napo... (2010.05.31. 22:59) Találkozási csomópontok
  • TobiaTeodora: @Vidorka: :-)))))))) (2010.05.26. 10:26) Tántiiii
  • stringo4: Látom, az ártatlan tréfám mély nyomot hagyott az önérzeteden! :--P (2009.10.06. 17:31) Boldog Szeptembert mindenkinek!
  • stringo4: Woow, a rendszerbe integrált tökéletesség, mint az emberi természettel össze nem férő jelenség - a... (2009.10.06. 17:28) Új nap

Tegnap délután edzésre mentem, mentünk Anyával és Nagyival. Csak futottam és gondolkodtam. Napok óta megérintett a gondolat, hogy a Dubaiba költözés újdonság csodája mennyi lemondással fog járni.

Az edzés például. 11 éve járok oda futni,hasizmozni, súlyt emelni. Közben annyi gondolat suhant át agyamon, amennyit megszámolni senki sem képes. Emlékszem döntésekre,amik ott születtek, amik nélkül nem az lennék ma,aki vagyok. Az edzőm, Attila 11 éve az edzőm. 11 éve járok csak azért oda, hogy találkozzunk.

Vannak azok az emberek akik azért találkoznak velem, mert energiához jutnak, vannak,akik a kapcsolat miatt, vannak, akik az információ éhség miatt,, vannak,akik munka miatt, sosem tudom, hogy kik kedvelnek ezek közül igazán, kik azok,akikben nyomott hagyok, ahogy ők is bennem.

S vannak,nagyon nagyon ritkán vannak olyanok,akikkel az első pillanattól fogva tudjuk, hogy ez bizony örökre szólóan megváltoztatja az élethez való hozzáállásunk, az életre való rálátásunk, hogy ez bizony elfelejteti velünk a külvilág piszkát s egy pár órán át csak örülünk egymásnak és magunknak. Vannak olyanok, akikkel mintha öröktől fogva a legtermészetesebb csatornán át kapcsolódnánk össze s ettől a kapcsolattól sokkal többek lennénk minden egyes alkalommal, amikor találkozunk akár csak percekről legyen szó.

Attila mindig ilyen volt.

Még sosem találkoztunk az edzőtermen kívül. Nem is beszéltünk máshol. Habár jó sok mindenről beszéltünk 11 év alatt. S micsoda változásokon mentünk keresztül együtt! Az élet nagy dolgain.

Ha jövő hétvégén eljön az esküvőmre, ez lesz az első és várhatóan az utolsó, hogy termen kívül találkozzunk. Előtte még egyszer lemegyek edzésre. Valószínűleg az utolsóra. Meg fog szűnni a "lindaváratlanulbetoppan és ezzel nagyon boldoggá teszi Attilát" jelenség. Örökre. Ha erre gondolok,mindig meghalok egy kicsit és vigyáznom kell, hogy a könnyem óvatosan, észrevétlenül csorogjon ki szememből.

Címkék: dubai testnevelés lélek tüsszentés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://habosoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr171571040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása