HTML

Hab nélkül legyen kedves!

A sütik nagy része habmentes. A hab fokozása az egyébként is finomnak vagy lenyelhetővé tevése a száraz, íztelen falatnak. Egy kád, fürdőkád, csurig vízzel, teli habbal! Ah! Az érzéki illat miatt vagy a a tiszta víz és mocskos test eltakarása végett. Sörhab csak tökéletes aránytalanságban, igazán semmis mennyiségben a sörhöz képest!

Friss topikok

  • TobiaTeodora: jahhh...:-) (2011.09.06. 17:52) A birodalom visszanyal
  • stringo4: És mikor öregszik bele az ember lánya és fia az otthontalálkozunkba? ;) És mikor írsz az első napo... (2010.05.31. 22:59) Találkozási csomópontok
  • TobiaTeodora: @Vidorka: :-)))))))) (2010.05.26. 10:26) Tántiiii
  • stringo4: Látom, az ártatlan tréfám mély nyomot hagyott az önérzeteden! :--P (2009.10.06. 17:31) Boldog Szeptembert mindenkinek!
  • stringo4: Woow, a rendszerbe integrált tökéletesség, mint az emberi természettel össze nem férő jelenség - a... (2009.10.06. 17:28) Új nap

Elég volt a hallgatásból és elég volt az öreg őszből. Friss fiatalos őszt akarok romkocsmákkal,haverokkal, színkavalkáddal, gitárszólamokkal nagy túrákkal, avarrugdosással esetleg egy hintával,mi a szürke ég szürke felhői közé repít.

Ezen a héten visszaállítottam egészséges kimozdulási igényemet.

Hétfőn a Csajommal, akit most visszabecézek,mert az ő blogján ő is a csajának hív. A Csajommal a Prága kávéházban csajoskodtunk, majd férfiak áradatában, a Suszterinasban kötöttünk ki. Nem volt tanulság és katarzis az este végén, de nem is tudom, hogy akart-e bárki is ilyesmit, szórakoztattuk magunkat egy középszerű, kellemes szinten miközben úgy füstölt mindenki, mintha ettől tovább élne, mintha ettől szebb lenne a világ. Pedig  a bor és a sör többet segített a világ sorsán...S mindezek előtt gitáááár! Somewhere over the rainbow...

Kedden a masszőr után Anyukát vittem színházba a Jógyerekek képeskönyve című - ilyet még az életben nem láttam, hogy történik- rémvarietére. Még mindig nem döntöttem el,hogy tetszett-e. Ha mögé látott értelmét, mit szerintem abszurd humoros, naturális szimbolikusan prezentál készpénznek veszem, akkor sem volt zseniális, azonban felejthetetlen sajnos. Sajnos túl ijesztően, túl sarkított horrorképek azóta is szennyezik néha a gondolataimat, bár aludni valamilyen fura okból kifolyólag mélyebben tudok azóta. Mitöbb Péterem nélkül is sikerült egyből utána bevágnom a szunyát, pedig az aztán a sci-fi.

Szerdán kicsit belehúztam a programokba és a konditerem után Bolond Barátosnőmmel töltötem az időt éjfélig. Nagyon nagyon rámfért már egy BB este,amikor átgondolás nélkül torkoskodunk és felszabadított asszociációs képességünket pallérozzuk,mi által megszabadul a  világ  az unott határoktól. Neki is előadtam az elméletem az élet a világmindenség meg minden kérdéséről, mégha nem is rendelkezett a megfelelő előképzettséggel hozzá. Közben pálinkáztunk a Mumusban. Alaposan elvarázsolt  ahely az este végére és lendületet adott ahhoz, hogy áthussanjak Budára Péterem haverjához, hogy hármasban tovább próbáljunk ezzel a világ dologgal kezdeni valamit. Félhárom volt az órára írva, mikor ágyba fektettem testemet.

Ami furcsa, hogy ma reggel az óra előtt frissen és fiatalosan ébredtem. Az is lehet, hogy  a fiatalos életmód fiatalos vitalitást indukál. De ezen még gondolkozom. Ma este irány Miskolc-Tapolca és a ház és  atermészet és a túra program beteljesedése és persze viszem Gitárt is, hogy gyakorolhassak.

Végkövetkezteteés: amit eltervezek, minden sikerülhet. Nagyon hiányzik az általában kettesben töltött időnk, mit fiatal vérünk ezen a héten kummunális célokra használt fel.

 

Címkék: habarcs

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://habosoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr901467659

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Suszterinas 2010.11.07. 14:24:59

Helyszín: 1081 Bp., József körút 31. Látogatás: 2008. április 2. 18:10-19:00 > Alkalmi helyünk a konyha páráját és a helyiség bukéját gyűjtötte csokorba, és kőkeményen odabaszott. Me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása